Sterkliniek Nascholingsdag

Op elke derde zaterdag in november organiseert Sterkliniek Dierenartsen de jaarlijkse Sterkliniek Dierenartsen Nascholingsdag. Op deze dag komen meer dan 60 dierenartsen van Sterklinieken door het hele land samen voor een exclusief nascholingsprogramma. Het is een goed gevuld programma waarin verschillende specialisten lezingen verzorgen over hun vakgebied. Zo zal morgen de nadruk komen te liggen op Oogheelkunde, Dermatologie, Cardiologie, Pulmonologie, Orthopedie en Laparoscopie. Een gevarieerde en interessante dag waar de nieuwste medische ontwikkelingen en technieken gedeeld zullen worden. Een dierenarts moet immers niet alleen van veel verschillende diersoorten kennis in huis hebben maar ook van verschillende vak gebieden.

Morgen is een speciale editie. Naast het nascholingsprogramma voor 65 Sterkliniek dierenartsen is er ook een programma voor 40 Sterkliniek paraveterinairen, oftewel: onze  ParaSterren!

Morgen op de hoogte blijven van de Sterkliniek Dierenartsen Nascholingsdag kan via onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/SterkliniekDierenartsen/

Sterkliniek Nascholing