Ons Team

Drs. Frank Kahlmann, dierenarts

Drs. F.R. Kahlmann studeerde af in Utrecht in 1997, werkte vervolgens enige tijd in een gemengde praktijk in Roosendaal om daarna 1,5 jaar als dierenarts in Nieuw-Zeeland te werken.
Toen verhuisde hij terug naar Nederland en kwam in dienst bij DAP Naarden-Bussum (onze toenmalige naam), waarna hij zich in 2003 associeerde met C.W.A. van Helbergen. In 2017 ging dierenarts van Helbergen met pensioen en is de praktijk onderdeel van Anicura geworden. Frank is nu naast dierenarts ook praktijkmanager.
Net als alle dierenartsen in onze praktijk een all-rounder in de diergeneeskunde van de gezelschapsdieren met als speciale interesses het hart, de echografie en de chirurgie. Naast zijn werkzaamheden als dierenarts heeft Frank nog vele hobby’s zoals: wielrennen, koken en hond Teun. Ook mogen we zijn drie dochters niet vergeten!
DierenartsFrankKahlmannSterkliniekdierenartsenNaardenBussumpraktijk

 

Drs. Ellis van Saaze, dierenarts

In december 1999 kwam deze dierenarts vers van de faculteit diergeneeskunde in Utrecht bij onze praktijk terecht.
Behalve dat ze zich in de loop van de jaren ontwikkeld heeft tot een ervaren en deskundige allround dierenarts, heeft ze speciale interesses ontwikkeld in de diergeneeskundige deelgebieden: interne ziekten, tandheelkunde, konijnen en knaagdieren en cytologie.

Thuis heeft ze kat Willem, konijnen Snuffie en Mimi, een man en drie dochters. Een grote hobby is paardrijden.

Sterkliniek Dierenartsen Naarden Bussum dierenarts Ellis

 

Drs. Martijn Houbrechts, dierenarts

In maart 2018 behaalde Martijn zijn master diergeneeskunde aan de Universiteit Utrecht. Tijdens het laatste jaar van zijn studie liep hij met regelmaat stage bij ons in de praktijk, waarna we hem per april 2018 een baan konden aanbieden. Naast een grote algemene belangstelling voor de geneeskunde van gezelschapsdieren heeft hij als speciale interesse de kattengeneeskunde. Martijn woont samen met twee Ragdoll katten.

19243273_1412753038807089_4879405379702117088_o

 

Britt van Balen, paraveterinair

Vanaf december 2006 werkt Britt van Balen (’80) bij ons als paraveterinaire.
Britt is geboren en getogen in Friesland, maar de liefde bracht haar naar het Gooi.
Na haar opleiding aan het Groenhorst College in Barneveld heeft ze een aantal jaren in Almere gewerkt voordat ze bij ons kwam.
Behalve de gewone para-veterinaire werkzaamheden houdt Britt zich bezig met de problemen van overgewicht bij huisdieren.
Zij begeleidt veel eigenaren met het succesvol (en blijvend) laten afvallen van hun huisdieren. Naast het werk is Britt een fanatiek sportster, tot een paar jaar geleden behoorde ze tot de Nederlandse top van de marathonschaatsters.
Sterkliniek Dierenartsen Naarden Bussum paraveterinair Britt

Marina Misura, paraveterinair

Paraveterinair Marina(’80) is sinds 2013 bij ons team. Deze van oorsprong Rotterdamse volgde haar opleiding tot paraveterinair in Rotterdam aan Essay Opleidingen (tegenwoordig Capabel Onderwijs Groep) Daarna heeft ze 13 jaar aan ervaring opgedaan bij diverse dierenartsenpraktijken in het land voor ze bij ons terecht kwam. Marina woont in Hilversum samen met haar vriend, zoon Seb en 3 Oosterse korthaar katten. Verder gaat ze ook graag uiteten of de stad in met vriendinnen.
Sterkliniek-Dierenartsen-Naarden-Bussum-paraveterinair-Marina2

 

Wendy Hommen-Rooze, paraveterinair

Sinds september 2009 werkt ook Wendy bij ons als paraveterinair. Daarvoor heeft ze veel ervaring opgedaan in praktijken in Amsterdam en Almere. De opleiding tot paraveterinair volgde ze in Barneveld. Deze van oorsprong Amsterdamse is nu woonachtig in Almere met haar echtgenoot, zoon (’07) en dochter (’10), 3 katten en hondje Harvey die ook meestal mee naar het werk komt. Naast het werk en haar gezin houdt ze van skaten, duiken, knutselen, wandelen en fietsen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kim Mink, paraveterinair

Kim (’93) is sinds maart 2015 officieel bij ons in dienst maar daarvoor was ze eerst als stagiair en daarna als invalkracht al een bekend gezicht in onze praktijk. In 2014 heeft ze haar opleiding voor paraveterinaire aan het Groenhorst College afgerond. Ze heeft daarna een klein uitstapje gemaakt als tandartsassistente, maar besloot toen dat paraveterinair toch haar vak is. Kim heeft het naast het werk druk met haar kruising Husky x Border Collie “Riley” en dochter Viënna (2018) en vriend. Daarnaast rijdt ze ook heel graag paard.
Sterkliniek-Dierenartsen-Naarden-Bussum-paraveterinair-Kim2

Eveline Mintjes, paraveterinair

Vanaf maart 2019 is Eveline het team van Sterkliniek dierenartsen Naarden-Bussum komen versterken. De opleiding tot paraveterinair deed Eveline op het Groenhorst College in Barneveld, hierna heeft zij een aantal jaar bij de Sterkliniek in Hilversum gewerkt. Na een kort uitstapje is ze blij om weer terug te zijn in de dierenartsenpraktijk. In haar vrije tijd beoefent Eveline verschillende sporten en gaat ze graag uit eten.
Sterkliniek-dierenartsen-Naarden-Bussum-paraveterinair-Eveline2