Algemene informatie

N.A.W.

Brinklaan 148

1404 GW Bussum

tel: 035-6922013

email: naardenbussum@sterkliniek.nl

Openingstijden

maandag : 08:45– 20:00 uur

dinsdag t/m vrijdag: 08.45-18.00 uur

zaterdag: 10.00-12.00 uur

U kunt tijdens onze openingsuren bellen voor een afspraak.

Spoed?

Spoedgevallen hebben altijd voorrang!

Als het mogelijk is vragen we u wèl van tevoren ons te bellen (tel. 035 – 69 22 013).
Wij kunnen ons dan voorbereiden op uw komst.

Wilt u buiten onze reguliere werktijden bellen over een spoedgeval?

Bel dan met Medisch Centrum voor dieren (MCD) te Amsterdam : 020-7 400 600

www.mcvoordieren.nl

Behandeling uitsluitend volgens afspraak

Behandeling uitsluitend volgens afspraak is prettiger voor u, uw dier en voor ons. Er wordt voldoende tijd ingeruimd en het wachten wordt tot een minimum beperkt. Binnen onze openingstijden kunt u telefonisch een afspraak maken. Indien gewenst kunt u hierbij een voorkeur voor een dierenarts opgeven. Afspraken die minder dan 24 uur voorafgaand aan de afspraak worden afgezegd kunnen (gedeeltelijk) in rekening worden gebracht.

Huisvisite

Natuurlijk kunnen we ook bij u thuiskomen. Regelmatig kiezen huisdiereigenaren er bijvoorbeeld voor om hun dier thuis in eigen omgeving te laten inslapen. Ook voor het vaccineren van meerdere dieren (bijv. een nest puppy’s) kan het gemakkelijker zijn wanneer wij bij u langs komen i.p.v. andersom.

Omdat een huisvisite in de regel meer tijd kost dan een consult bij ons op de praktijk zijn de kosten vaak hoger.

Afhalen van medicijnen en / of (dieet)voeders

Binnen onze openingstijden kunt u aan de balie medicijnen en / of (dieet)voeders verkrijgen.
Om u nog sneller en beter te kunnen helpen is het fijn als u van te voren telefonisch of via email uw bestelling doorgeeft. Uw bestelling staat dan bij onze receptie voor u klaar.

Opname en ophalen van patiënten

Dit gaat volgens afspraak. Van de assistente of van de dierenarts krijgt u nadere informatie. Het is prettig als uw huisdier voor de opname goed is uitgelaten.
Dit geldt NIET voor dieren die voor een echo van de buik komen.

Informatie over opgenomen patiënten

Indien nodig worden patiënten opgenomen voor verdere behandeling of onderzoek. Binnen openingstijden kunt u altijd informeren hoe het met uw huisdier gaat. Bezoek is mogelijk na telefonisch overleg met de dienstdoend dierenarts.

Afrekenen

Afrekenen dient contant of met “pin” direct na de behandeling te geschieden tenzij anders met de behandelend dierenarts overeengekomen is. Declaraties worden belast met administratiekosten.
Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden

Sterkliniek Dierenartsen Naarden-Bussum als verwijskliniek

Door de grote capaciteit en de uitgebreide faciliteiten van de kliniek maken ook andere dierenartsen gebruik van onze diensten. Zo kunnen zij patiënten doorsturen voor röntgenfoto’s, echo’s, laparoscopische sterilisatie/castratie en gebitsbehandelingen. Als u door uw eigen dierenarts bent doorgestuurd vergeet dan niet de verwijsbrief en eventuele uitslagen en röntgenfoto’s mee te nemen bij uw bezoek.

Parkeren

Parkeren kunt u op ons eigen parkeerterrein voor de deur en is uiteraard gratis.

Huisdierenverzekering iets voor u?

Voordat u een huisdierenverzekering afsluit is het raadzaam om eerst een vergelijking te maken van huisdierenverzekeringen op basis van de beste dekking, prijs en voorwaarden, gekoppeld aan uw huisdier. Onze partner Vergelijkdirect.com vergelijkt op een onafhankelijke en kwalitatieve manier huisdierenverzekeringen. Zij zijn in het bezit van een AFM-vergunning zodat zij volgens strikte richtlijnen verzekeringen mogen vergelijken. Vergelijkdirect.com vergelijkt meer dan 15 huisdierenverzekeringen op basis van leeftijd, geslacht, ras en postcode van uw huisdier. In de vergelijking kunt u vervolgens inhoudelijk vergelijken op basis van de dekkingen per verzekeraar. Op deze manier krijgt u de meest passende verzekering voor uw huisdier voor de laagst mogelijke premie.

Wilt u starten met het vergelijken van huisdierenverzekeringen op premie, dekking en voorwaarden voor uw hond of kat? Start met vergelijken!

Loading poll...

algemeen